Monday, March 31, 2014

mados infekcija | day 3

labai nusivėlinau su trečiosios dienos MI įrašu, tačiau juk geriau vėliau nei niekada! taigi trečioji diena, mano nuomone, buvo silpniausia. ir kolekcijų, ir to excitement'o, kuris buvo toks didžiulis pirmomis dienomis, prasme. tačiau šiaip vis tiek buvo gana liūdna palikti visą šią mados fiestą ir sugrįžti į kasdienybę.

dizainerė Diana Paukštytė ant podiumo suleido visą būrį nerūpestingų pankų paauglių su auskarais veide ir longboard'ais rankose. daug džinso ir laisvų rūbų. man patiko modelių energetika ir nuoseklūs drabužių deriniai, nors ir nesu tokio stiliaus gerbėja. po tokio trankaus šou sekė visai priešinga - elegantiška bei moteriška Lauros Dailidėnienės kolekcija. kolekcija manęs nesužavėjo - per daug panašumų tarp visų drabužių ir pačių modelių. turbūt labiausiai įsiminęs kolekcijos drabužis - pūkuotas rožinis (taip, vėl rožinė) puspaltis, kuris tikrai patraukė mano dėmesį. Linos Gudanavičiūtės pristatymas man priminė kalėdinį karnavalą - blizgūs perukai ir pėdkelnės atrodė gana pigiai, tačiau bent kiek pagyvino dominuojančių panašių paltų monotoniją. Turbūt įdomiausia buvo stebėti Evos Baliul pristatymą. tiek drabužių, tiek panaudotų technoligijų prasme ši kolekciją trečiąją dieną man paliko didžiausią įspūdį. tačiau kartais tas skraidantis virš modelių galvų aparačiukas keldavo didesnį susidomėjimą nei drabužiai. labai tamsi ir dramatiška buvo Marc Le Bihan kolekcija. įdomi buvo pristatymo kompozicija - modeliai eidavo ne po vieną, keisdavosi vietomis, tačiau man kolekcija buvo per sunki, nors ją kiek šviesino baltų audinių lengvumas, bet juodi kerzai, tamsus modelių makiažas nuteikė gana keistai ir bauginančiai. ir visą MI renginį užbaigė Egidijus Sidaras su elegantiška kolekcija "Švarios rankos 2". tai buvo dar viena patikusi ir įsiminusi kolekcija tą dieną. moteriški kostiumėliai (!), minimalūs deriniai, juoda spalva - puikus pasirinkimas gracingam mados infekcijos finalui.

 DIANA PAUKŠTYTĖ

 LAURA DAILIDĖNIENĖ

 LINA GUDANAVIČIŪTĖ

 EVA BALIUL

MARC LE BIHAN

EGIDIJUS SIDARAS

labai džiaugiuosi, kad turėjau galimybę apsilankyti šiame mados pasaulio renginyje susipažinti su nuostabiomis blogerėmis (Simona, Migle, Daria, Giedre), pamatyti puikias kolekcijas ir gauti daug daug daug įkvėpimo. 
labiausiai patikusi kolekcija, ko gero, buvo Cosmo Jesus.
labiausiai patikę MI dalyvavę modeliai - Ugnė Čižiūnaitė ir Gytis Gedvilas, kurie tiesiog valdė kiekvieną podiumą ir tikrai atkreipė į save dėmesį!

kaip atrodžiau aš:
 striukė/jacket - zara | megztinis/sweater - h&m | sijonas/skater skirt - stradivarius | sportbačiai/sneakers - nike 

nuotraukos: Kęstučio Žilionio, Justės, K. Čachovskio (delfi.lt), OKTO photography

tikiuosi, kad kitais metais vėl pasimatysime mados infekcijoje!

3 comments :

  1. Labai fainai viskas susiskaitė.
    Nuostabi spalva tavo megztuko tavo.
    :)

    ReplyDelete
  2. That is really great!

    You have a really nice blog :-) I am following you on GFC.
    Would you like to follow me back? It would be great!

    xoxo
    www.its-dash.com

    ReplyDelete

it's always nice to hear something from YOU! xx